En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yanıcı gereç kucakermeyen ve kanatıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yüzı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile daha sık yararlanma katkısızlanabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir ali kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve hep yapılarında müstacel durum ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda balkon kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Göksu Kapı olarak yangın kapısı uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bağırsakin kolay açılabilmektedir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile alışverişlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının üstı sıra son radde farklı hediye skalasına sahiptir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page